"Makarna Yapım Teknikleri" anlatımı konusunda Yiyecek ve İçecek Alan Öğretmeni Fatma VİZCAN aracılığıyla kardeş okulumuz Şarköy MYO Bölüm Başkanı Furkan Burak ÜNAL, Cansu ÖZCAN, Beyzanur KURTUL, Ömer ŞAHAN ve Ali Servet YILMAZ okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 10/B Sınıfı ögrencilerine yönelik bilgilendirme yaparak keyifli ve verimli bir mutfak sunumu gerçekleştirmişlerdir. Şefler, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilerimize, makarna yapım tekniklerinin inceliklerini ve püf noktalarını aktardı. Öğrenciler, şeflerin yönlendirmesiyle birbirinden farklı makarnalar hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı buldu.
Tüm şeflerimize emeklerinden ve özverilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Beğen |
0 kişi beğendi